Hoppa till innehåll

MediYoga

Det här är för dig som behöver återhämtning. Mediyoga är mycket mental träning i att få en stark kontakt med sig själv . Jag guidar dig i andningen och hjälper dig att rikta uppmärksamheten inåt och utmanar dig i att koppla bort allt runt omkring och bara landa i dig själv.

Vill du boka en MediYoga klass med mig som instruktör till ditt företag eller ett event? Maila mig så hörs vi vidare på telefon.

Du hittar min Mail under ”kontakt”

MediYoga är en svenskt utvecklad yogaform som jag har omfamnat. Denna unika yogaform, som kombinerar mantras, meditationstekniker och yogaövningar, har blivit ett framträdande inslag inom svensk hälso- och sjukvård.

Forskning har bekräftat dess fördelar i att hantera en rad hälsoutmaningar, från ryggbesvär till oro och högt blodtryck. MediYogan är en källa till kroppsmedvetenhet, inre harmoni och balans för nerv-och hormonsystemet.

MediYoga främjar välmående och hälsa på ett behagligt och mjukt sätt. Den här Yogaformen är perfekt för alla som behöver mer återhämtning och hjälp med stresshantering.