Hoppa till innehåll

Om mig

Varmt välkommen till min hemsida!

Mitt Namn är Adriana och jag har utbildat mig till stresspedagog. Det senaste året har jag riktat in mig på att samtala om stress. Att hjälpa andra att förstå och sammarbeta med alla våra olika känslor som kan skapar negativ stress. Utöver stresspedagog är jag också mediyoga och gravidyogalärare. Mitt intresse för hälsa startade som instruktör och övergick senare till studier när jag började läsa hälsopromotion och sen jobba med hälsokost.

Jag vill finnas för dig när du behöver ett stöd i livet som mest. När du behöver någon som lyssnar, stöttar och kan hjälpa dig att steg för steg börja må lite bättre. . Jag har ett salutogent perspektiv på hälsa och tror mer på att fokusera på vad du behöver göra än vad du inte ska göra.

Mina samtal kretsar mycket kring att utforska och förstå känslor. Vårt mående handlar mycket om vad vi känner. I dagens samhälle pratar vi sällan öppet om våra känslor. Jag erbjuder en plats där du fritt kan ventilera och tillåta allt. En plats där du kan dela dina tankar utan rädsla för att bli dömd eller ifrågasatt.

Genom digitala samtal guidar jag dig mot bättre förståelse av dina egna tankar och känslor.

Tillsammans utforskar vi vägar för att hantera stress och uppnå välmående. Jag värdesätter trygghet och värme och tror det skapar mer hälsosamma resultat som håller i längden. Jag jobbar i första hand med den mentala hälsan men i takt med att den stärks får vi ofta många kroppsliga synliga resultat.

Jag vill hjälpa dig få en kropp som orkar och håller.